OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

Igen,de..........!Ez az oldal azoknak készült, akik már olvasták az előző kettőt, és még maradt bennük bizonytalanság avval kapcsolatban, hogy egyáltalán bármiféle kapcsolatba kerüljenek velem, akárcsak egy Díjmentes Bemutató előadás erejéig is.

Tudnod kell, hogy ha ez így van, az teljesen természetes, nem a te hibád, a legjobb ügyfeleim nagy százaléka bizonytalan volt először.

Nézzük a legtöbbször felmerülő "bizonytalansági tényezőket", amiket mondani szoktak nekem ilyenkor (persze lehet más is nálad, ha így van, nyugodtan írd meg nekem):

Nekem jó lehet ez a lezárási téma?

Ez jogos. Volt már olyan, nagy konzulens cégeknél is, hogy olyan szolgáltatásokat kapott az ügyfél, amely nem volt a tevékenységére és személyére szabva. Tudnod kell, hogy nem adok el olyan tréninget, ami nem jó az ügyfélnek. A Bemutató Előadások részben azért díjtalanok, mert ott a résztvevők fejében úgyis "fölgyullad a lámpa" és el tudják dönteni, hogy milyen formában jönnek tovább, vagy számukra nem érdekes a téma. Nyugodtan gyerte el valamelyikre, ha még nem voltál nálam, meglátod, veled sem lesz másképp!

Jó, de aki tudja az csinálja, aki nem tudja az tanítja!

Ez sokszor így van, néhányat láttam már. Ha nekem ilyet mondtak az első években, még bosszantott, ma már nem törődöm vele. Egyrészt már bizonyítottam párszor, másrészt pedig ott az a sok ember, aki általam lett sikeres. Őket nem fogom cserben hagyni. Cégvezetők és mlm gyémántok mondták már, hogy inkább fizetnek még, csak maradjak független, mások pedig a tanulás helyett be akarnak léptetni valahova, hogy dolgozzak helyettük, és kaparjam ki a gesztenyét. 

Én is meg tudom tanítani az embereimet!

Egy véleményen vagyunk. Ha működő alapelveket tudsz, és azt átadod, annál jobbat én sem tudok elképzelni. Azért vannak a VIP tréningek, hogy megtanulj ilyeneket, és alkalmazni is tudd a cégedben, a hálózatodban, vagy akár akkor is, ha egyedül vagy. Akkor végzem jól a munkámat, ha tréner tréner vagyok, tehát a megszerzett tudást tovább tudod adni az embereidnek. 

A tréningek és a képzési anyagok azért nem olcsók!

Ha olcsó lenne nem működne! Nem akarom kialakítani az ügyfélkörömben azt az érzést, hogy képtelenek pénzt keresni, és csak az ingyenes anyagok letöltésére képesek, és nem tudnak tovább fejlődni.

Természetesen vannak ingyen elérhető anyagok és tréningek, vannak olcsóbb és vannak kifejezetten VIP-tréningek is, ahol az ár még mindig töredéke annak, mintha egy konzulens napidíját akarnád kifizetni, és mégis a sokszorosát kapod tudásban. Az egész úgy van kialakítva, hogy képes legyél fejlődni akkor is, ha jelenleg éppen nincs pénzed. Nem az számít, hogy most van-e, hanem az, hogy később legyen!

Az elmélet és a gyakorlat azért más!

Így van! Pont ezért olyan a tréningek felépítése, hogy rengeteg gyakorlás van, mert elvárás a részemről, hogy úgy sajátítsd el a tanultakat, hogy már másnap pénzt tudj vele keresni!

Az én esetemben nem biztos, hogy bevételnövekedést hozna a tréning!

Lehetséges. Ha valaki a szabályokat betartva, kitartóan gyakorol és csinálja, amit megtanult, csak akkor tudom garantálni az eredményt. Áldozat nélkül nincs siker és pénz. Ebben a nagyon tudományos, gyakorlatias és konzervatív világban egy dolog létének vagy értékének egyetlen mércéje az, hogy a dolog mennyire hasznos: hogy működik-e vagy sem, hasznos-e vagy sem. Ez az anyag, ha így alkalmazzuk, határozottan hasznos.

Először talán kissé kellemetlennek találja a tanulást, de amikor valaki maláriában szenved, és haldoklik, általában nem panaszkodik a kinin ízére: lehet, hogy nem ízlik neki, de biztosan beveszi.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 167
Heti: 401
Havi: 2 107
Össz.: 151 141
Oldal: Igen,de.....!
OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678 - © 2008 - 2018 - olahtamaslezaras.hupont.hu