OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

Milyen nehézségek akadályozhatnak?
A jelenlegi gazdasági helyzetben nehézséget okozhat profitot termelni, ráadásul egyre nő a munkanélküliség és a még talpon maradó vállalkozók is egyre többet és egyre bonyolódóbb körülmények között dolgoznak, így létfontosságúvá vált felismerni, hogy árrésben, és forgalomban is, a lezárás megértése a kulcs.

A rezsit a cégek a legtöbb esetben kitermelik, de utána már nem hoznak plusz profitot, mert kevés a tudás, és nem tudják jobban átnyomni magukat a nehézségeken.

Számos ügyfelem elmondta, hogy rengeteg munkát beletesznek az értékesítők a piacba, mégis, nagy százalékban csak annyira jutnak, hogy más cégek marketingjét végzik el, mert az ügyfél a konkurrenciánál költi el a pénzét, vagy oda lép be dolgozni. 

Azt látom, a vállalkozók, cégtulajdonosok egy idő után észreveszik, hogy az nem jó, ha ők vannak a cégért, és nem a cég értük, és ez az értékesítésen múlik.

Tény, hogy a mai piacon rengeteg a marketing, a reklám, és az emberek sokkal óvatosabban költik el a pénzüket mint eddig, hihetetlen módon megnőtt a vételi ellenállás, a régi "technikák" egyre nehezebben működnek. Az összes olyan ügyfelem, aki megértette a lezárást és elkezdett komoly bevételt termelni, rájött arra, hogy eddig mindent fordítva csinált, és ezért nem működött az értékesítés.

Sok embert láthatsz, akik nagy szerencsében részesültek, mert " jókor voltak jó helyen",  és sokszor ugyanezek az emberek végzik a legrosszabbul, mert nem kellő felelősséggel használják ki a lehetőséget,  utána bánkódnak rajta vagy másokat okolnak a történtekért. Pedig a cél jó volt, csak a megvalósításhoz vezető úton hiányos volt a tudás, és még maguknak sem voltak hajlandóak bevallani ezt. Nagyon könnyű beleesni a szerencsés helyzetekből fakadó előnyök csapdájába, és nem tenni semmit.

Azt tapasztalom, hogy a részvételt semmi sem helyettesítheti. Sok ember valahogy csak nézi, hogy elsuhan mellette az élet...  Tudósok egyetértenek abban, hogy egy személy tényleges fizikai jóléte épp annyira jó, amennyire képes részt venni az életben, kiállni és megvalósítani dolgokat, ezért a legrosszabb amit tehetnek -  az a semmi. 

Úgy tenni ma, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, éppen olyan, mintha a hurrikán közepén állva fütyörésznénk. Nem segít semmit.-

Sok ügyfelem érezte már úgy, hogy teljesen zűrzavaros a kép az értékesítéssel kapcsolatban, mert már annyi mindent olvasott, hallott, de miután elkezdtünk együtt dolgozni reményt kaptak, végül közös erővel komoly eredményeket értünk el.

A legtöbb tréningrésztvevőm gyorsan rájött arra, hogy eddig szinte semmit sem aknázott ki a megszerezhető tudásból, ezért jelentős haszontól esett el, és ez a jövőben csak fokozódott volna. Emiatt kezdtük a közös munkát.

Sok cégvezetőt, értékesítőt, hálózatépítőt lehet látni, akik tehetségesek, jól teljesítenének az életben meg az üzleti világban, de sokszor pont ők azok, akik a működő, gyakorlati tudás hiánya miatt kényszerpályára kerülhetnek és kárba veszhet a tehetségük.

Az üzleti körökben készült felmérés szerint a sikeres vállalkozók, értékesítők, hálózatépítők többsége úgy gondolja, hogy a mai világban használható tudás nélkül működni olyan, mint ha a kötéltáncos védőháló nélkül lépne fel...

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 167
Heti: 393
Havi: 2 099
Össz.: 151 133
Oldal: Milyen nehézségek akadályozhatnak?
OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678 - © 2008 - 2018 - olahtamaslezaras.hupont.hu