OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

Mit szeretnének az ügyfeleim?

Az emberek jogosan várják el, hogy akár alkalmazottként, akár vállalkozóként dolgoznak, biztonságban tudják saját maguk és családjuk életét, sőt, kitartó munkával kényelmes életet élhessenek, amelyhez pénz, szabadidő és egészség szükséges.

Sokan azért vannak velem, mert felelősséget vállalok egy új vállalkozói társadalom létrehozásáért, amelyben a tehetséges emberek sikereket érhetnek el, és a becsületes embereknek jogaik vannak.

Statisztikák azt mutatják, hogy olyan emberekkel, családokkal, cégvezetőkkel tudok legjobban együtt dolgozni, ahol a vezető stb. bővülni, gyarapodni, terjeszkedni szeretne.

Tapasztalataim szerint a vevő, az ügyfél, egy igazi szolgáltatást szeretne kapni, egy olyat, ahol ténylegesen törődnek vele, meghallgatják és kiszedik belőle pontosan mit akar.

Minden cégvezető, értékesítő jogos törekvése, hogy ismerjen egy olyan forgatókönyvet, amiről nemcsak hiszi, hanem tudja is, hogy a jövőben bevétel növekedést produkál. Egy ilyen forgatókönyv akkor hatékony, ha pontos piaci információkon, nem pedig sejtéseken alapul. 

Hálózatépítőként, értékesítőként vagy bármilyen üzleti tevékenységben, amikor emberekkel beszélsz, akkor mindig szeretnél valamilyen változást, cselekvést elérni náluk.

Ha valóban sikeressé akarsz válni, és nem csak agyon akarod dolgozni magad az életed hátralévő részében, akkor tudnod kell, hogy mivel tudod mozdítani meg az embereket a környezetedben.

A legtöbb ügyfél azért választ engem, mert szeretik azt az érzést, hogy végre tartanak valamerre és csinálnak valamit, és ha ez egy hasznos dolog akkor egyáltalán nincs semmi rossz abban, ha valakinek lesz/van néhány pénzzel teli "hordója".... 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 91
Tegnapi: 165
Heti: 581
Havi: 3 848
Össz.: 162 428
Oldal: Mit szeretnének az ügyfeleim?
OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678 - © 2008 - 2019 - olahtamaslezaras.hupont.hu